Så pinsamt...

... åh man blir alldeles slut i skallen och hjärtat går på tomgång när man läser sånt här...
123 spänn mer? Ah me Gud så in i helvetes pinsamt... det händer ingenting. Detta land ska vara välutvecklat och ändå ser saker och ting ut så här som t.ex. detta:

http://www.aftonbladet.se/nyheter/analys/lenamellin/article2565555.ab

Amazing


Herre min Gud... detta var något helt nytt.
Ett par ska på semester till Asien. Resebyrån hade skräddarsytt resan till dem samt lovat att det skulle vara en sol och bad semester. Väl där så möts paret utav regn och rusk, oväder och översvämningar.
Så klart så anmälde paret det till allmänna reklamationsnämnden och de fick ut en ersättning på 20.000 SEK.

Det roliga är att för lite regn och rusk så får de tillbaks sina pengar... men jag som blivit blåst, bedragen, lurad på nästan 23.000 SEK får inte ett piss tillbaka.
Åh vad allt är orättvist. Ush jag blir så frustrerad så att jag inte vet vad jag ska ta mig till.
Blev tvungen att betala mina biljetter ännu en gång och det var exakt samma biljetter som jag tidigare betalt för.
Mannen från Arauco Travels satt och tryckte med mina pengar i 2 månader och betalade inte in till resebolagen. Enligt hans konkursförvaltare så har han inga resurser... ush fi fan... blir så arg... fan ett par som bokat in semester får tillbaks sina ören för regn och jag har vänt upp och ner på hela Sverige (konsumentbyrån, svt, polisanmälan som avslogs för att de ansåg inte att det var nåt brott bakom allt... helt okej tydligen att sno folks pengar och inte betala in dem så som man skulle göra samt att ringa samma dag som man skulle åka iväg och meddela att man inte kan åka för att han inte betalt in och han försökt ta livet av sig och det trots att han vetat om att företaget gått i konkurs 18 dagar innan min avresa, bedrägeriroteln, ekobrottsmyndigheten, olika konkursförvaltare men hans förvaltare hade inte den blekaste lusten att fölrsöka hjälpa en, samt alla möjliga myndigheter etc.)

Ingenting hjälpte... nu sitter man och trycker med ett lån på 20.000SEK som JAG får betala för pga en idiot som inte kunde ta sitt ansvar.

Ush.. besviken på allt och alla... jag hoppas att denna man med sina 20.000 är lycklig.. för det finns andra i världen som får kämpa arslet av sig... som pricket över i:et... jag ska börja studera i höst och trycker med ett lån.. ahhhh
Jag flyttar härifrån! Ush fy... herrejesus, tragisk värld.


//Upprörd Mandylion



http://www.aftonbladet.se/resa/article2563405.ab

Richards vs Sheen

Krassligt förhållande det där... krasslig skilsmässa... stackars barn

http://www.aftonbladet.se/nojesliv/klick/article2546170.ab

Ingen trofé för Sverige

Åh vad jag måste säga att jag är lättad.
Enligt mig så tycker jag att Sveriges nummer var bara ett fåfängt, krystad, upptrippat jippo som media gett så mycket rosor för när det egentligen skulle varit mer finfördelat.

Tyvärr, har man inte ett starkt nummer och en stark tro på självaste saken man gör så kan det gå åt pipan.
Det hjälper inte med att trigga upp media och föda dem med alla detaljer man ska ha och man gör... ibland är det lite trevligare att få bli överraskad. Tyvärr blev jag inte överraskad utav Hero numret. Snarare mer utav Ukraiskan som påstås vara en Charlotte kopia.

Kämpa vidare... detta betyder inte att man ska ge upp eller bara falla i en stor grop... detta ska snarare stärka upp en artist och få denne att kämpa even more.

http://www.aftonbladet.se/nojesliv/article2540098.ab


Schlager kommentarer

Detta har sagts under denna schlager press:


Maj 2006 om Carola:

"Hennes ögon är helt tomma och leendet är falskt."

12 maj 2004 om Lena Philipsson:

"Hon ser ut som en strippa som har jobbat för många pass."

25 maj 2003 om Fame:

"De har mindre utstrålning än bokhyllan Ivar från Ikea."


Läste bara en snutt i en blogg som visas på aftonbladet att det är mobbing... mjaaa.. alltså... vet inte.. kan ju tolkas.... men det finns något som är så klischigt som heter yttrandefrihet...
Jag måste i alla fall hålla med om ett par utav kommentarena... men visserligen ger det kanske inte rätten att vara så hård.
Allt handlar om att trycka ner varandra och tyvärr så har inte Sveriges senaste bidrag varit så där wow - halleluja. Men visst... media kanske kan ta det lite lugnare med coments.


http://www.aftonbladet.se/nojesliv/melodifestivalen2008/article2423900.ab

Schlager feber

Förut när jag hade ett litet break på jobbet så tittade jag på videosarna från denna sida:
http://www.aftonbladet.se/nojesliv/melodifestivalen2008/article2517966.ab
så börjar man verkligen undrar... HUR kommer det sig att Ukraina och Sverige har kopior? det ser lite sjukt ut....
Sen undrar jag också varför våran schlager drottning är så kass på scenen? De säger nåt om att svenskan är tight koordinerad med dansarna och har även lät att det är en bra koreografi - my ass. Allvarligt... my dogs could do that, even better duuuh.

Känns lite så där... nivån är ju inte på topp.

Annars kan jag faktiskt vara lite positiv och berätta att jag skapat mig en engelsk blogg då jag flyttar till staterna.
Intresserad att läsa mitt engelska käbbel?
http://mandylion.blog.com

Vad säger ni om hela schlager grejen? Jag kan inte yttra mig om mer än Charlotte eftersom jag tappat intresset.
Har ni några tankar om detta? - Dela med er... vore trevligt att få läsa era tankar.

//Mandy

Frankrike och Norge har rätt...

.... enligt min mening.
Hon ser vampig och billig ut. Hon ser ut som en transa och det ser ut som om hon gjort förtaffliga operationer - vilket hon säger att hon inte gjort, deal.
Visserligen ska man inte vara så hård om man är kollegor och kommentatorer eller vad det nu är men sanningen ska tålas att höras.
Hon skulle vara så himla mycket bättre och finare om hon tonade ner allt i allmänhet.
Jag vet att jag klagat på Pirran förut... men jag kunde inte låta bli att hålla med... förlåt mig.

Läste precis bredvid att tullen stoppade Pirelli för att hon såg ut som Claudia Schiffer - OMG säger jag bara... var de fulla eller hade de badat ögonen i bajsgegga?
Det finns en höööög spärr emellan Schiffer och Perelli.

Lycka till nu på hela kalaset... men det gör mig inte så mycket om tjejen inte går vidare.
Jag fick förresten höra av en kollega att hennes låt skulle passa bättre och säkert uppskattas mer om den var i hårdrocks version. Nu är den bara lite lullig =P

Vad säger ni?

http://www.aftonbladet.se/nojesliv/melodifestivalen2008/article2527374.ab

Hjälporganisationer


För en pytte liten stund sen så läste jag om familej Pitt-Jolie som skänker så mycket pengar till välgörandemål.
Det är just såna saker som får mig att kämpa vidare och vilja mitt yrke och framgång mer än något annat.
Man säger alltid; tänk om jag vore miljonär, då skulle jag kunna göra dittan och dattan... men mitt dittan och dattan är precis så som Angelina Jolie och Brad Pitt tänker - välgörenhet.

Vad jag önskar att fler kunde tänka oegoistiskt och bara tänka på resten av världen.
Tänk om alla i Sverige donerade en endaste liten krona, tänk om de flesta länder kunde donera en endaste liten krona till alla fastkedjade, cancer, hiv/aids smittade, hungriga, ledsna barn... då våre inte problemet ur världen men en bra bit på väg.

Jag ska kämpa starkare för att en dag också kunna ge bort miljoner.

http://www.aftonbladet.se/kvinna/article2451318.ab

Kärlek

Hahahaha åh vilken klockren bild.
Gör inte testet för att jag är med i Aftonbladets Plus. Nää nu blev det fel... menade att jag inte gör testet för att jag INTE ärt med i Aftonbladets plus del...

http://mandylion.blogg.se/2008/may/sichuan.html

Sichuan


Människorna är ganska små när man tänker på vad naturen kan orsaka.
Människorna har blivit onda och har skapat en stor mängd ondska i världen och detta försöker vi göra något åt... men sen så har vi också dessa naturkatastrofer. Det ligger många tankar på att det är mänskligheten som också "orsakar" dessa på sätt och vis och det menar jag med att det finns så kallade bevis/undersökningar på att vi människor skadar vår planet vilket får naturkatastroferna att öka kraftigt i tryck och mängd.
Andra anser att det bara är naturens gång utan vår hjälp. Själv vet jag inte vad jag ska tro. Visst fan har vi mäniskor skapat en otrolig mängd saker som skadar naturen som i sin gång reagerar på våra skapelser och ändringar som i sin tur inte kan förhindra en katastrof som dessa starka jordskalv som härjat runt nu.

Vi kan verkligen inget göra för att förhindra dessa naturkatastrofer. Jag märkte det själv när jag var i Chile. Jag hade tidigare upplevt ett litet jordskalv i Spanien, men jag fattade aldrig att det var det. Kände aldrig marken skaka då jag just i den millisekunden tog ett simtag i havet. Såg bara alla resa sig upp på stranden och hörde världens brak.
I Chile fick jag dock, tyvärr uppleva ett maffigt jordskalv. Jag skakade i benen i flera dagar. Jag höll ärligt på att skita ner mig. Det var först då jag insåg hur mäktig naturen är, hur små vi är i jämförelse med den.
Det jordskalvet var något utav det vidrigaste jag någonsin upplevt i mitt liv. Jag stod precis utanför Burger King (helt inglasade väggar) och jag tittade dit och såg hur glasen var som vågor.
Mamma och mormor var ganska cool lugna men jag var en liten fjant som höll på att dö.

Vad man önskar att man kunde göra mer... jag önskar att det inte skulle behöva betyda att en massa liv far illa åt pga av dessa katastrofer men det är precis som orkanen Katrina och cykloner, tornados samt blixten. Vi kan inget göra.

Vad vi människor är omäktiga och trots det tror vi att vi äger världen när det egentligen är helt tvärtom.


//Mandy

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2458345.ab

Visum



uuuhh fyfan... jag blir tokig. Jag vet inte vad jag ska ta mig till.
Nu känner jag att det är föööööör mycket saker att hålla ihop.
Jag har kommit in på skolan och hela den proceduren INNAN man blev antagen med alla papper och helveten. Nu så har jag kommit in och det är mer papper och helveten... nu när jag gjort klart pappershelveten så kommer det mer efterpappershelveten som jag ska fixa och dona och en herrans massa mer avgifter som tillkommer på Visumet.

Tydligen så har jag tecknat en tilläggsförsäkring också som jag inte hade nån aning om. När jag ringde en handläggare så sa han att man var tvungen att ta den och då gjorde jag det... men nu så är det tydligen inte nödvändigt.. ah va fan vänd mig bakochfram.

Jag ska dunka huvve i skrivbordet tills jag kan matte utan och innan... för det är också nåt jag ska kunna... vilket jag inte kan. Är helt sämst i matte och jag ska göra ett sådant prov när jag väl är på plats... fifan.

Spottar man rakt upp i luften så landar loskan i ögat... hjälp mig...


sen så ser min blogg ut som självaste rhövhen.... jag hajar inte html.
Hjäääääälp


//Tjurskallig Mandy

Owen & Kate


Fy fan för media ibland alltså.



http://www.aftonbladet.se/nojesliv/klick/article2460942.ab

Pistol + Handbabage = ingen bra kombination


Jag kan faktiskt inte låta bli att skratta. Ibland så blir man så förvånad över hur liten kapacitet vissa har.
Hahahaha ja ni.. hur kan man ha med sig en laddad pistol i handbagaget?
Hihihihi åååhhh så otroligt klantigt om det var en miss... men varför laddad?


http://www.aftonbladet.se/nojesliv/klick/article2448757.ab

Herrejevlar

Jag blev precis dumpad i tele utav min egen morsa aaahhhhh hahahha
Mammsi det är ok att dumpa mig... iaf om du ska ge mig en plastfarsa aaahahhaahhahaaa XD
Ring mig sen då mami.

Puss puss

Linda Bengtzing - en vuxen fjortis


Träligt drama det där med ett privat flygplan - inom Sverige *baaaaaahhhh*
Jag tror att jag klöser  ut ögonen på mig själv.
Det är väl alltid skrajset att behöva uppleva nåt sånt, jag klandrar henne inte. Tycker definitivt att hon skulle göra i brallan... det skulle säkert jag gjort.
Men jag kan inte låt bli att mindre gilla henne och inte pga detta utan bara för att i mina ögon så är hon en fjortis/emo i vuxen ålder. Såna människor hamnar  väldigt långt ner på min lista. För att inte tala om musiken hon gör... njaaa... alltså en Bengtzing swing går ju bra men en artist eller "artist" som är monoton går bort i min värld. En artist ska kunna klara av lite mer grejer än det lilla tösen gör.
Tragisk musik... det är faktiskt som ett dåligt automat tuggummi. Ni vet.. gott som fan i början men smaken försvinner fort och det kletar fast sig som sate i håret så det bara går att klippa bort.

Precis som Charlotte Perelli har denna unga diva gjort  reklam för sin träning och viktreducering. Med detta gick det svenska folket på den stora niten att före dem vidare till bra platser i melodifestivalen. För enligt mig så har Charlotte Perelli gjort väldans bra ifrån sig en gång och det var när hon tog hem hela kalaset. Denna låt, deras låtar är bara överskattade jippon som man verkligen inte köper utan det är sånt skit man laddar ner från nätet - OM man nu gör det.

Huuuh... blev lite hårt där... men som sagt... bara mitt tycke. Ni som har andra tankar och det kliar i fingrarna på att ge mig en käftsmäll, gör er inte besväret att vara ohövliga. Hövlighet välkomnas.

http://www.aftonbladet.se/nojesliv/article2459039.ab

Aj aj för brunt


Mmmm... den där bruna chokladen med den så kallade vita "mjölken" ifrån dom där selecta maskinerna är mumma... en massa socker och det har jag precis druckit upp nu... drack i samband med att jag läste angående http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article2448784.ab#.

Vad ledsen man blir i ögat när dessa utbildade proffsen skuttar fram med en massa saker var och varannan dag. Mmm... vem gillar inte en flintastek på grillen, en varm ostmacka, oboy med en massa mjölk, kakor i mängder, kaffe med mjölk eller annat gojs på, knäckebröd med snajsigt smör, ost och nån paprikabit.... mumma...

Nää... be oss att börja käka bär eller nåt... eller så kanske .. kanske ska vi inte äta alls. Vi kan lika gärna dö ut för att vi skadar oss själva så himla mycket ändå.

Trams... orka lyssna på allt. Jag menar... det går ju för fasen att få cancer utav precis allting. Tror nog att man kan få cancer av att skriva på tangenterna.
Gör inte detta för då kan du få detta, gör du det här så kan du gå och bli tvär... äter du bruna produkter så kan du gå i pension i förtid... mähh... lägg ägg... kom igen... inte har dessa personer lagt en förmlgenhet på studier och sånt för att sedan inte ha vettigare saker att peta fram än detta... lägg er studietid och pengar på vettigare saker som kanske kan rädda oss....

"Live and let die"

/Mandy

Amanda Jenssen


Enligt Fredrik Virtanen så håller rocken på att dö ut om man ska gå efter hans smak på musik.
Virtanen tycker inte att Jenssens album är värd topbetyget - fem dagens industri.
Egentligen så står det ingen direkt info om varför plattan suger så hårt - enligt honom. Det står bara en massa jämförelser från honom och andra kritiker.
Det skulle vara intressant att veta vad det är som gör att skivan inte är vär dom där 200 spännen samt varför t.om. 3 getingar eller anndra prickar är nästan för mycket för denna skiva.
Skulle jag få veta det så kanske jag lyssnar på skivan eller... inte - mysterium huh?



http://www.aftonbladet.se/nojesliv/kronikorer/fredrikvirtanen/article2448767.ab

Britney Spears


Är lillan på väg tillbaka?
Starkt, modigt att be om ursäkt. Men jag anser snarare att det är föräldrarna som ska be henne om ursäkt för all smärta och stress de orsakat henne för att hon blev en barnstjärna.
Utan morsans driiiiv så kanske hon hade varit någotlunda "normal" idag och kanske inte gått åt pipan som det gick.
Hoppas att hon ställer sig upp nu med rak rygg och fortsätter göra det hon vill göra.


http://www.aftonbladet.se/nojesliv/klick/article2414595.ab

Rihanna + vanlig snubbe



... ja hur kommer det gå? Bra fråga...
Inte direkt nåt man skyltar med... det finns ju annars match.com och fler sajter. Prova att göra som Jennifer Aniston, hon 'är tydligen inskriven i match.com.

Lycka till =)



http://www.aftonbladet.se/nojesliv/klick/article2417667.ab

Stripp-Wii


Hahaha åh vad guld det vore med en strippstång till Wii.
Nintendo Sverige säger att de aldrig skulle sälja en sådan produkt  här då Nintendo alltid förknippats med barnvänligt och det går inte ihop med striptease.
Tanken är god och visserligen har Nintendo rätt men är det inte dags att utveckla hela affärsidén? Jag menar att Super Mario inte kommer att hålla i flera århundraden... Nintendo kommer alltid att vara gulligull-Yoshi-barn-sött-vänligt-päckelsött spel för alla åldrar. Men idén är ju fiffig. Säkert så kommer den bara att komma ut i staterna - only in america hahaha vilken tur för mig då att jag flyttar dit om 3 månader =D

http://www.aftonbladet.se/nojesliv/recensioner/spelnytt/article2419949.ab

Sex and the City



Waaajjj waaaajjjj waaaaajjj???



Varför avslöja nåt överhuvudtaget? Ahhhh bröööl bröööl... jag kanske ville se filmen och häpnas själv... buhuu vill inte veta  la la lala la laaaaaaa blurrrupppp blurrrupppp   mmmmjjoooommmmmm pfffiiiiiiiuuuuuhhhh ahhhh ain´t listening



http://www.aftonbladet.se/nojesliv/klick/article2407527.ab

Madonna - trend


Tjaaa... Madonna verkar ha skapat sig en byta-saliv-med-en-tjej trend under sina konserter/turneringar.
Jag säger varken bu eller bä... bryr mig inte så värst - alltså, får inget uppror. Jag undrar bara om det är PR-tricks eller om det bara är en massa schladd grejer.
Om det är PR så vet jag inte om hon behvöer så mycket publicitet när hon redan är en utav the allmighties i popvärlden.

Att showen bara var en halvtimma tycker jag är lite klent. Det ska ju för fasen vara en konsert inte en längre låt =P


http://www.aftonbladet.se/nojesliv/musik/article2414876.ab


Björn Gustavsson


Wow... vilken grej. Från somedude til en känddude =P (fick mig en liten rättelse... hehe hade huvet i baken)
Vad roligt att talanger hoppar fram så där från ena stunden till den andra.
Härligt Björnen... kämpa vidare.... en karl som har tassarna på jorden verkar det som och vill glädja oss med sin kunskap - härligt.

Keep rockin´


http://www.aftonbladet.se/nojesliv/article2410989.ab

Cancer


Ja se där... det är ju det jag trott hur länge som helst.
Nu är det "bevisat" att man kan få cancer utav mobilens strålar.
Man ska därför undvika att ha telefonen mot örat. Det man kan göra är att försöka använda handsfree och fast telefon.
Det jag undrar då... om man har trådlös hemma... är det inte samma sak då?
Visserligen så har vi inhandlat en trådlös hem telefon som har handsfree uttag... men det är väl samma sak där?

Undvik att prata för mycket med luren mot örat... ta handfreen. Kom ihåg att använda handsfreen när man kör också.... annars tar snuten en =D

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/cancer/article2407545.ab

Kiera Knightley - skäms


Skämmas tycker jag nog att hon gör rätt i men inte utav rätt anledning.
Hon ska inte skämmas för filmerna... hon ska skämmas för att hon skäms över filmerna sen ska hon också skämmas för att hon plutar med näbben så smarrig XD
 

Duckfaces everywear =D =D =D

http://www.aftonbladet.se/nojesliv/film/article2407147.ab

Sanningens Ögonblick

Hehe... hur mycket gör man för pengar egentligen?
Hur mycket brister det i huvudet på skaparna som är föräldrar till denna programidé.
Det känns som att snart så kan man göra en ralitysåpa på dog shit.
Oj titta vi hittade en sönderkörd snigel... vi kör tv utav den baaaaahhh.

Ibland spårar tv-industrin ut och detta ska vi betala licens för också... humm.. mjaa... vi stöttar skiprogram för att man ska det.
Sanningens Ögonblick lockar... jag menar... programmet - att titta på det, lockar. En väldigt stor del utav världsbefolkningen gillar intriger - annars finns ingen förklaring till varför allt handlar om intriger idag.
Detta program lockar för att man ser andras berg-och-dalbana men när det väl gäller att sätta bumpan där i stolen själv så är det inte lika kul.
Vill man vara med i ett sånt hjärtlöst program så ska man kunna spelets regler, vilket deltagarna är mycket välmedvetna om men ändå utsätter sig för såna saker samt att de tycker synd om sig själva.

Det luktar tv skit här... har man gett sig in i leken, får man leken tåla, anser jag.



http://www.aftonbladet.se/nojesliv/tv/article2398785.ab

Miley Cyrus

Ojs... jag greppade inte namnet... skrev först Ciley Miurs haha...

Ja... det där förklarar väl att jag inte har en blekaste jädrans aning om vem denna Miley är. Disney stjärna har jag läst... men vadå för nån?
Har ärligt aldrig sett henne...

Vilke uppståndelse... lite lättklädda, konstnärliga bilder. Orka bry sig. Jag anser att folk har för mkt tid och för lite att göra så då knaprar dom på en liten tös så där.
Bilderna var ju inte ens stötande... fifan skärp er. Gud... ni vet ju vad våra 15 åringar gör idag... och det är tamejfan lite mer är att virra in sig i ett lakan och ta lite professionella och konstnärliga bilder.

All uppståndelse över silicongirls och det är häftigt och dräggel och dräggel men sen kommer en "vanlig"? tjej och försöker göra nåt som hon till en början var stolt över (puttades sedan ner för att folk är för tomma i bollen) och vill bar agöra något... nää då blöir det tvär loskor och bitterhet och arrrrrrgggghhh och sånt trams... ägg gå och lägg er... sniffa kudde en stund...

Vakna, världen är bedrövligare ön en okänd Miley som tar konstfoton med en proffsfotograf, det vill jag lova er. Nu är det ju en pedfil på rymmen som jagas utav interpol... DET är större grejer!


http://www.aftonbladet.se/nojesliv/klick/article2403801.ab

Antagningsbesked - SMC

Jaaaaaaaaaaaaaaa jajjemen wihue wihueee

Jag har kommit in nu... alltså egentlgien visste jag det innan men jag hade inte fått det på papper.
Nu, nu har jag fått välkomnanet och allt... det var nästan så att man fick en röd matta =D

Nu bär det av. Jag åker förhoppningsvis runt den 25 juli.
Det känns sååå skönt, nu kan jag pusta ut. Chefen vet om det och alla vet det... nu kan jag bara köra mitt race och vara lycklig.

Jag kommer att plugga på Santa Monica College precis utanför LA. Det är inte långt dit och Santa Monica ligger vid kusten. Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiih vad wünderbar.

Nu åker Älskling och jag... vi drar till Kalifornien... suck on that toe XD


//Mandy

Inget najs Vick

Nej nej.... nu är det färdigt vickat för divan Victoria.
Lillan ska stämma Rock & Republic för att de "lovat" att hennes fifiiga byxor skulle dra in en massa pengar. Efter att kontraktet brytits så stämmer Victoria Rock & Republic just därför.

Fan jag skulle också kunna ha cash för att kunna stämma.
Hon, en person som inte lyft ett finger... helt ärligt med en sten i handen och dunkandes mot hjärtat så Har Vickan Victoria inte gjort ett piss för att vara där hon är idag. Det är väl inte så värst roligt att vara känd som en Bjjjiiiiaaaatcj som det så fint heter i staterna.

Jag blev blåst på över 20.000 SEK utav Arauco Travels och jag har inga pengar för att kunna göra nåt åt det. Juan Frez,  Arauco Travels människan har inga tillgångar enligt hans konkursförvaltare så jag kan itne få tillbaka mina ynkliga 20 000 spänn plus lite till som han stoppade rakt ner i fickan... och här går mångmiljonären Victoria och stämmer folk för att de sagt upp ett kontrakt (gissa på att det var pga henne- diva fasoner) för att håva in mer pengar.

Ahh... små mentaliteter i en stor värld.

Snart kommer hon att sitta och trycka med sina millisar och jag kommer att bli en "fattig" student som lämnar heltidsarbetet för att plugga och bli något... något mer än en liten fjärt som knappt kan sjunga och ser ut som fasen i sitt antismile face.

Inte ett dugg sotis... bara i miljonbeloppsmängder...
Help the peolpe in need instead...



http://www.aftonbladet.se/nojesliv/klick/article2407030.ab

Yearning for Zion


Fiifan vad sjukt.
Oj oj oj... och tänka sig att jag ska flytta till staterna.
Det är ju lite läskigt med såna här sekter... det vet jag... det var några som försökte värva mig in till scientologin.... uuuah nej.

Jag tycker att såna här grejer är ju tamejfasen sjukt... finns det inga lagar? Ahhh får getskinn ush ush... det bara far en kall kår längs min ryggrad när jag läste detta om mannen som har 21 st. fruar och sammanlagt 36 barn.... aaaahhhhh vidrigt. Åldern sträcker sig mellan 21 till sex månader på barnen. Han är själv över 60 år.  Dundrar det inte äckel päckel i ryggen på er?


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2407563.ab

RSS 2.0