Kliiiniiing

Hållit på och städat... ush fy vad det går bra.
Jag tror nog att jag är född till att leva som en miljonär.
Ogillar att städa, ogillar att diska, ogillar att tvätta och ogillar att laga mat =P

Fjärt

..... nu är det 1½ h kvar på jobbet. Jag vill ju bara hem.
Solen skiner mot och för mig... vill bara greppa kameran och peppra på tills det knakar.

Vill hem =(

Tillträde förbjudet

"Gå inte in på min blogg...



... där står endast...


... hemligheter..."


kuligt eget citat... hehehe.. ja... jag erkänner har tråk på jobbet. Nån med samma ointresse?

Atkins


För en tid sen så började jag på Atkins metoden och det har gett bra resultat.
Jag var alltid trött, hängig, ont i rygg och grejer men när jag började äta nyttigare och anpassade dieten efter mig så började jag genast må mycket bättre.

Det sägs att när man kör på Atkins så blir man trött och grinig, ont i huvet och otrevlig men jag råkade inte ut för något utav detta. Jag blev snarare tväremot det.

I vilket fall... alla har väl sina återfallssvackor och jag har börjat äta det man inte bör äta så mycket utav - kolhydrater, när man kör atkins så jag ska ta tag i det igen.
Va fasen... jag blev ju att må bra ju =)

Sen kom jag på att ett mindre kolhydratsintag förbättrade min mage och alla dess tillsatser =P


//Mandy

Tävling












Jag har gått med i flera, flera tävlingar - fototävlingar.
Hoppas att lyckan vänder så att jag kan få drutta iväg till mina studier utan att bli helt bankrutt


Gallerix

Har skickat iväg mitt konstverk till gallerix (på bild). Vi får se om de är intresserade av att samarbeta och köpa min idé.


Done

nu kan jag ju tillägga i CV´et: Been there, done that.

Åh jag är så nöjd... nöjd nöjd nöjd.. nu är den klar... iiihhh Gud vad stolr jag är över mih själv... det är nog faktiskt första gången i hela mitt liv jag är det.

Mandy

Paspartout

eller hur det nu stavas... nu har jag lämnat in min kära bild och allt  håller på att fixas.
Jag ska ringa och höra om de kan fixa det lite snabbare... vill så gärna se hur det blir... åhh bara längtar tills jag kan lägga upp en bild på mitt konstverk.


Tips?

Förstoring

Äntligen, äntligen har jag fått min förstoring.

Tror ni det handlar om Pattar? Läppar? Baken?




Neeej neeej neeej... det handlar faktiskt om en underbar bild jag tagit som jag förstorat upp till formatet 50 x 70cm. Det ni... det blir en sjuhelsikes tavla sen... mer berättar jag inte förrän det är klart.

Åh jag är så nöjd... den är ju så otroligt fin.
Där jag förstorade den så sa dom att den inte skulle bli bra då upplösningen inte var anpassad för ett större format än ett 10 x 15 eller vad det nu brukar vara som standardformat. I vilket fall.. det fanns en triangel på den också som visade att det skulle bli kasst. Men jag testade ändå.. och se på fan... en helt gudomlig bild.

Checka?


Mobilen + toa blir vadå?


Ahhhhhh jag tänkte, tänkte, tänkte... fy fan... detta INNAN gick in på toan.
Tänkte... mmm nu har jag telefonen i en minimal ficka på tröjan... bara jag inte tappar den i toan.

Haaa haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Vad tror ni händer?
Jag hukar mig och gör det jag ska sen så vips... triiilll  telefonen ramlar - den ramlar i byxorna en halv millimeter från skålen - huuuuuuuuuh.

Vilken röta jag hade. Aldrig att jag tänker tanken att stoppa ner handen i kadaverskålen... ahh fattar ni hur mkt bajs det finns där varje dag? Det är ju en arbetsplats. Vi är 100 pers som delar på fyra toaletter.... urk banan.

Jag la fånen på gölvet så att den slapp trilla i på riktigt.
Sen var det bara tvätta händerna och raska vidare - hit för att berätta för er XD


Bye bye for now.

Mandylion

Glugg

Blir ju galen... jag har precis köpt ett optik men så hittar jag denna Minolta AF 75-300 Macro F4.5-5.6. Den är betydligt bättre och kanske bättre på macro fuktionen än vad mina 3 optik blir tillsammans. Nu är det ju så att jag vill plåta en massa macro men 90/2 1:1 optiken är ju rådyra (för mig) jag har inte 3000-4000 spänn att punga ut så där...

Vill ha vill ha... om jag köper detta optik 75-300 för cirkus 900.- så kan jag ju sälja mina två som jag nyligen köpte och där kan jag nog få ut en 400-500.-

Ahh dilemma... men jag vill ju inskaffa en sån där macro DI fin glugg....

Får väl gå och äta och slå huvet i maten så att jag blir lite skarpare i huvv.

Tjenix

Min stora kärlek

Min stora kärlek

Ludde, Ludde är min stora kärlek. Han stal mitt hjärta en höst ... hösten 2000. Han kom till mig från ingenstans. Det var som om han var sänd från uppifrån.
Ludde har gett mig all lycka glädje, alla möjliga tårar och skratt. Han är mitt allt tillsammans med Saga och Afrodite (bild kommer).
Min pojk ha nu fyllt 11 år och han blir inte yngre. Jag vet att en dag så kommer han inte att finnas hos mig men fram tills dess så ska jag jnuta utav hans sällskap och älska honom utav hela mitt hjärta.

Ludde, du är min sanna vän i alla lägen.

Los Angeles

Here I come!


Nu är allt klart.
Idag har jag betalat in dom 3000 kronerna till CIS så att de fixar i ordning allt till min skola.
Jag hoppas att jag kommer in. Om allt går som lillan vill så bor jag i Santa Monica, Los Angeles i slutet på juli.

Vill ni hänga på?
        XD
 

Man slutar aldrig förvånas

Vuxna, 50-åriga tanter som bara drygar sig. Ni vet.. så där otroligt dryyyyyyga människor som bara drygar sig för själva drygandets drygandes stund.
På mitt jobb har vi en del såna... och inte bara tanter... det finns unga och även karlar. Men man kan ju inte låta blia tt undra hur dessa beter sig hemma.

Plockar folk undan hemma hos sig? Slänger dom kaffeslumpen i slasken utan att skölja rent med vatten, tjatas det om små obetydliga saker som t.ex. servetter, muggar, hushållsrullar eller är  det bara en enkel vardag som följer sina rutiner i sig och det finns bara fred över allt?

Nää ibland undrar man faktiskt hur folk fungerar. Hur t.ex. en 50 årig dam kan bete sig som en 13 årig flicka och ha såna tråkiga attityder samt tråkiga sätt att bara vara.
Det låter ju ruttet... men kära ni... jag ska tala om det... det är så att det finns alla sorters människor överllat... här och där. Och det värsta är att jorden går ju inte runt ordentligt om alla sorters folk inte finns med på kartan. Vi vill ju inte alls ha en fredlig värld därför skapar vi oss konflikter som är betydelselösa i grund och botten. Vi gör detta för att vi gillar att skapa oreda i den andres huvud. Vi gör detta för att den andra personen ska bli sårad och kränkt. Vi gör allt detta för att vi inser att vi inte har bättre saker för oss med våra liv.

Nu låter det som om jag bara talar om jobbet men så är inte fallet. Nu sträcker jag ut mina vyer till alla dem som har fått lite splitter på sig efter detta inlägg. Till de som ständigt sitter och letar efter fel och negativa saker om allt och alla så att vi kan leva i en värld med ständiga rörelser utav bråk, våldtäkter, hot, mord, misshandel, kränkning, rasism, mobbing av alla slag och avundsjuka - ja den ständiga sjuka avundsjukan. Det kallas för den svenska avundsjukan men ni kan vara lugna för så är det inte. Om det var så, så är hela jorden drabbad. Alla lever i denna plastiga lilla bubblan som får en att se rött.

Nu fick jag skriva av mig lite grann... granaten som gjorde detta möjligt var ett helvetiskt lysrör =D

Nu tjoar jag vidare...

Jag tänker kämpa för en renare jord och renare människor för själv är jag skapligt ren - jag dushar varje dag =P

Mandy


Fan min blogg...

...ser ut som skit.
Jag kan ju inte få i ordning på den. Detta kräver tid och energi och det har jag inte just nu.
Vill bara få den att bli lagom normalt snygg eller intressant... tips?

Mandy

Innehållet

Tjoho.

Back to business as we say ^^

Det är nämligen så att jag funderat och funderat på vad min blogg ska handla om. Sen kom jag fram till att om jag begränsar den med ett antal ämnen så kommer den bli tråkig och inte ens jag kommer vilja hitta tillbaka hit.
Chansen att jag tråkar ut mig själv och all ni är ganska så stor så därför kommer jag att babbla om allt som finns i min närhet och värld.

Vad säger ni?

Mandy

NU vill jag hem

nu går jag fan hem snart... vill ju bara hem hem... har bara frankeringen kvar nu sen så drar jag vidare =)


Dagen the day

Idag är det dagen dag dagen som är dagen idag och den är väldigt dagig och det är skärtorsdag.

Mjooo ni... så här är det:
Jag jobbar, sliter och tråkar medan jag bara vill hem till mina lunsar (tre vovvar) och bara gosa.

Idag så är min kapacitet sänkt till noll. Jag orkar inte, vill inte och finner det hysteriskt tråkigt att ens vara här just nu. Det händer inte mycket för att det inte finns så många som jobbar i Sverige idag förutom alla butiker som typ H&M och sånt där. Restaurangerna har också öppet... klart dom har vi måste ju äta. Idag vart det en fettorsdag på Burger King. Jag kör ju atkins metoden men idag så unnade jag mig en kyckling baguette m. pommer och fanta. Fasen vad gott det var.
När jag inte äter en massa skräp så lagar jag mat själv a la dr. Atkins way. Ni ska ju bara se vilken mumma mat jag gör XD

Nu har solen tittat fram igen. Tror faktiskt att den är lite små lyst i mig... tittar alltid fram när jag vill. Hoppas hoppas hoppas bara att den håller i sig tills jag kommer hem då jag går ut med mina vovvar och greppar tag i min systemkamera och bara knäpper på.

Skriver nytt inlägg senare... har fler saker att berätta men allt platsar ju inte under samma kategori.

Hejd

Måste berätta... helt knas XD

Här för ett par veckor sen... eller så här. Förra onsdagen så skulle jag tatueras men fredagen innan så fick jag totalt cold feets och jag visste varken ut eller in. Jag vill att min tatuering ska vara personlig, spegla mig på mitt sätt.
I vilket fall... jag var hemma från jobbet den dagen och jag mådde blubb blubb. På kvällen skulle Fredrik och jag tvätta. Tvättiden var kl. 18. Vi satt och skulle äta kl. 17.20 då jag kommer på att dom satans fan inte svarar på tatueringsstudion. Enda alternativet var att åka in till stan... prata lite med min tattoo snubbe eller snarare han som skulle banka vett i mig. Jag fick ända till måndan på mig att ta ett beslut...

... när vi kom på att fan nu måste vi sticka in till stan och schasa bort all mat, fixa i ordning möblerna så att hundarna inte förstör allt så tog vi bilen och skulle åka iväg.
Tyvärr, tyvärr, tyvärr har vi en sån otroligt speciellt jefvla granne som ställde sin fula feta bil (Mitsubishi Galant för övrigt) precis bakom vår bil. Vi har den dummaste parkeringen i stan. Precis bakom oss så har vi ett hus så att man får backa snett ut för att inte kvadda bilen eller huset. I vilket fall så hade vår granne ställt sin löjliga bil på p-fickan precis bakom oss och inte nog med det... han hade t.om. ställt sig en hel jääääääla meter utanför sin p-ficka så att vi fick en meter kortare att backa. Åh vilken jäla lirare alltså. Fiiiifääään åååh... jag blev så arg... Fredrik backade in i hans lekbil och det blev inbucklad och färgen gick och la sig.
Va fan... allvarligt... man blir ju lack som bara den. Visst... det var Fredriks fel för att han backade in i bilen... men ändå så känns det löjligt när han har ställt sig som en kratta och vi får sota för det. Det var ju tamejfan rätt åt honom att bilen ser ut som stryk nu. Det ironiska i det hela var att vi kom inte ens i högfart.. det var bara en *bluuutt*

Ja ni... ser ni hur man får fan för allting... andra grejen var att när man skulle gå och prata med honom så var han packad. Han är alltid packad efter jobbet =P
Vi tänkte först... men han drar säkert inte in nåt försäkringsbolag (dumt att tänka så... jobbar själv på försäkringsbolag) eftersom han redan har bucklor på bilen från andra händelser... men ack så fel man kunde tro.

Vad dåliga bilar är nuförtiden. Vi har en Saab 9000 och den fick inte en skråma... vi råkade andas lite på mitsubishin och den fick buckla... hå hå ja ja.. det ska vara rediga bilar.

Nu har jag precis lunchat... mmmm mummma mat mmme gör... Blev lax med blomkål

Såg henne igen =P

uuuuhhhh jag såg den där tanten igen med telefonen i bussen igår... men idag höll hon igen. Inte ens ett pip hördes...
Det roliga var att jag kom på mig själv pratandes i telefon idag med pappa och jag började få lite kaiko i huvudet. Jag undade och undrade om JAG hade pratat så där överdrivet drygt... haha höll på att skriva överdryget hihihihi fint ord ju.
I vilket fall så höll jag en låg nivå i bussen vill ju inte störa för Guds skull.

Nu har jag suttit här på jobbet en stund... jag ser inte fram emot denna dag... jag kommer att sitta och mögla här idag, imorn och resten av dagarna.

När jag gick ut med vovvarna så var det så äckligt fint väder. Snön ligger visserligen fortfarande kvar och ser ut som fan men det speglar upp fint (försöker intala mig att snö är okej vilket det inte är). Himmlen var helt häftigt vacker. Riktigt så där babyblå... åååhh hata säga babyblå men den var faktiskt det. Några fina viiiita moln och solen som höll på att gå upp vid min lilla äckliga och sviniga damm... men vatten som vatten lika fint ändå.
Tror ni då inte att jag börjar slå mig själv mot ett träd... jag hade ju inte min KAMERAAAAA med mig... ahh vilken idiot.... snus i taket... fiiifäään. Sen sa jag till mig... eller snarare under hot - IMORN TAR DU MED KAMERAFAAAN!!!
Ok sa jag.. inge mer att göra om man får hot...

Ska ta och fixa lite post... tschüss

Anledningen till att vilja fly

Idag så snoozade jag ända fram till halv sju. Snarare så satte jag om larmet till 07.35, dom där 5 är vääääldigt viktiga.
I vilket fall... jag gick upp kollade ut och vädret var ju det underbaraste jag sett på länge. Solen sken ni vet så där vackert när den går upp mellan träden och ser allmänt harmonisk ut. Samtidigt så var det en stor yta med frost. Allt var frostlagt och solen sken. Vad fint det sken och glänste överallt.

När jag gick ut för att leka med hundarna så kändes det som en sån där morgon då man skulle ta examen/studenten nää främst examen för då visste man att man hade år kvar i skolan och att man skulloe få uppleva samma känsla. I vilket fall så då brukade det alltiv vara lite små kallt, kyligt så där så man måste ha en jacka men man vill inte... så där fint vackert väder där solen bara sken ner på en och log och sa varsågod, detta är för dig och till dig på din stora dag, njut av sommarlovet... det var en sån dag idag. Det var kallt och fint och luktade examen.

Hela dagen har det varit bomben fint... katastrofalt vackert...
... för en stund sen så pratade jag med en kollega från Stockholm och vi pratade bland annat om vädret - det gör man ju för fan jämt när man ska vara ytlig och så. Men denna gång var det annorlunda. Jag var varken kall eller ytrlig... bara varm för att solen var så fin.  Jag förklarade precis den här känslan och hon måste ha trott attjag var totalt körd i skallen, det brukar folk alltid göra när man är trevlig. Jag hade dragit ner persiennerna på mitt kontor för att jag såg inte ett skvatt på skärmen... när jag tittade ut så snöade det för i helvete. Ush... man vill bara fly... detta är en utav mina totala jätte många anledningar till att fly. VEM vill ha detta så här och nu? Det snöar inte ens på riktigt... det är såna här puck moln som ser rätt snälla ut och flingorna är mesiga... dom är inte ens halvstora. Dom är äckligt fula, sviniga, små, vidriga och otroligt nördiga. Dom svävar bara runt i en  cirkel. Ni vet sån där fejk snö det finns i filmer... när man springer så hoppar snön upp typ 2 m, sån jäkla snö är det nu.

Jag hade ju planerat allt.
Bejb och jag skulle hem, han skulle förövrigt skippa i sin träning... han säger att det är för min skull men det tror jag inte ett skvatt på =D vi skulle i alla fall hem och leka med hundarna i skogen. Jag skulle ta med hela mitt fotografi kit och peppra på som fan i skogen. Tror ni det funkar?

Nu tar jag och doppar huvet i toan en stund... kanske växer nåt vett i mig sen.

Bye bye for now.

Mands

högljudda folks + mobil + buss = lallare

Jiiiiiiiiiissss

Har ni varit med om det jag varit med om cirkus en miljard gånger? Ni vet det där träliga och jobbiga när folk är otroligt högljudda när de pratar i teflonen?

Allvarligt... vad gör folk eller snarare hur gör folk så att de blir så himla dryga? Ahhhh bajspåmmfritt. Ush... det satt en lallare i bussen idag, en sån där quinna som pratade i telefon samtidigt som hon satt på sin bumpa på sätet och åkte buss samt att hon förpestade allas tillvaro genom att bara öppna käfta. Hon pratade i cirka 30 000 decibel, vi satt max 5 pers i bussen inklusive bussföraren och hon satt där och ekade i takt till sina andetag.

"...la la la la FYYYYYYYYYYYYYYYYY FAAAAAAAAAAAN bla bla bla bla med alla leverantörerna och hon lalalala i bushen och fy fan vad illa bla bla bla mitt ute i världens ände la la al bla bla bla..."

Hå hå hej hej jag är en kvinna som pratar i telefon med nån som egentligen inte bryr sig om vad jag säger eller om mitt jobb men jag pratar så högt det bara går för att det är tisdag morgon och solen bara skiner och jag vill att alla ska ha en dålig dag för att jag inte kan ha en bättre själv... nää men lilla rara tants... ta och ge dig =)

Dagens nagel i ögat går till (trummvirvel) - den däääääära i bussen med megafontruten =D


Kul start på morgon så där på en högt... ush... jag ska till doktorn sen. Dom vill sprätta i min rygg men dom var osäkra på vad det var jag hade för gojs i ryggen så jag totalneka dom och bad om en NY tid med en NY läkare XD rätt åt dom...

Sen har jag varit duktig och bokat in mina körtider tjihhhoooo

Ha en bra dag... vi synes lite senare

//Mandy

Let me introduce myself...

Let me introduce myself...

Detta är jag... o olyxförpackning.

Galen, crazy men det kanske betyder samma sak =P
Tar stunden som den kommer, fjant, helt underbar i vissa lägen, satans barn ibland... och helt enkelt naturlig

Lyxförpackningen kommer med åren har jag fått höra...

Vad äääär bloggande?

Oj oj... mitt första riktiga inlägg:

Jag har fanimej svårt för bloggar och sånt här...
... det tjatas ju hål i huve på en. Varför blogga... mja vetta fass alltså.
När jag väl gjorde allt och skapade mig en så kallad blogg tror ni då inte att fanskapet inte fungerar?
Jo, jag skapade mitt konto i lördags och jag tänkte nu ska jag vara förnuftig och klyftig och skriva nåt trääävligt men så vart det bara error och sidan kan inte visas. Vilket trams... ahhhhhh shoot me. Vadan detta elände? Det är ju som uppbyggt för att jag INTE ska blogga tihihihihi.

Men... jag är inte helt omöjlig. Jag ska ge det en chans.
Om mitt skriveri... hmf.. mjooo jag är ju sån här att jag bara splachar ut allt som det kommer. Varför tänka till när man kan vara äckligt ärlig? Inte ärlig på det sättet att säga: du är ful bara si sådär på rak arm. Näääjjj här gillas inte det jag är en knöglig person som talar, skriver och uttrycker mig som det kommer. JA precis så. Vi har ju för fnnnnn hela livet på oss att va korrekta waaahoooooooo iiiiyaaaah.

Nu ska jag ta och knega lite... måste ju komma igång på jobbet annars blir väl chäffen lite små  bitter och det vill vi undvika i allra högsta grad.

Så länge.... see you snart


Tjiiihooo

// Mandy Mands eller snarare Mandylion Ronson, a tribute to Chile =D

(Jo jag använder äckligt mycket smiledudes, get use to it or gett loss)

Välkommen till min nya blogg!

vadå... ska jag välkomna?
Snarare jag som ska välkomnas va....

RSS 2.0